Skip to content

TIMP – noul single IRIS Nelu Dumitrescu

Al doilea extras single de pe viitorul material discografic al trupei IRIS Nelu Dumitrescu se numeste Timp. Compozitia noii melodii este semnata de membrii trupei, iar versurile sunt scrise de Eliza Manda.

Timp vine ca o continuare a single-ului Ergomaniac si reprezinta indemnul membrilor trupei catre toti oamenii de a trai aici si acum.

Zilnic alergam dupa urmatorul proiect, urmatorul vis, urmatorul job, urmatorul.. urmatorul. Sau ne lasam prinsi in capcana trecutului si toata energia noastra se focuseaza pe momente ce nu mai pot fi schimbate sau retraite. Nu suntem ancorati in prezent si pierdem clipe pretioase, clipe ce nu se vor mai intoarce. Trebuie sa gasim un echilibru intre cele trei dimensiuni temporale (trecut – prezent – viitor) si sa nu uitam ca timpul real este cel de acum. Eliza Manda, autoarea versurilor piesei Timp.

Speram ca publicul sa fie cu adevarat surprins cand va asculta pentru prima data acest nou single. Mi-am provocat colegii sa abordam noi influente, iar rezultatul zic eu ca este incredibil. Cu siguranta Timp va fi una dintre piesele care vor iesi in evidenta de pe viitorul nostru album. Ne-am bucura daca mesajul piesei va ajunge cu adevarat la urechile publicului, iar oamenii vor aprecia intr-un alt mod prezentul. a declarat Nelu Dumitrescu, membru fondator si liderul trupei IRIS.

Nelu Dumitrescu, Nutu Olteanu, Relu Marin, Cristi Dumitrescu, Costi Sandu, Matei Cioca si Tibi Dutu, cu totii si-au pus amprenta asupra acestei noi melodii.

Fiul lui Nelu, Cristi Dumitrescu a acoperit anumite portiuni de percutie din single-ul Timp si, mai mult decat atat, tot el s-a ocupat si de inregistrarea, orchestrarea si mixarea piesei.

Noua melodie a trupei IRIS Nelu Dumitrescu, Timp, poate fi asultata aici: https://youtu.be/yruMLOhtb_M

Download/streaming link: https://iris-neludumitrescu.lnk.to/TimpID

 

TIMP

Muzica: trupa IRIS Nelu Dumitrescu
Versuri: Eliza Manda
Orchestratori: Nelu Dumitrescu, Relu Marin, Matei Cioca, Cristi Dumitrescu
Mix/master: Cristi Dumitrescu

Video: Valentin Dragomir