Skip to content

ERGOMANIAC – noul single IRIS Nelu Dumitrescu

Primul extras single de pe viitorul material discografic al trupei IRIS Nelu Dumitrescu se numeste Ergomaniac. Compozitia noii melodii este semnata de membrii trupei, iar versurile sunt scrise de Eliza Manda.

Ergomaniac este povestea omului care, din dorinta de a evolua, alearga fara pauza catre culmile succesului. Aproape hipnotizat de telul sau, traieste doar pentru munca si uita de lucrurile cu adevarat importante, uita de familie si de cei dragi, pierde notiunea timpului si se afunda in stari anxioase.

„Intr-o oarecare masura, in noi toti sta un ergomaniac. Mai mic sau mai mare. Mai dinamic sau mai amortit. Alaturi de Ergomaniac, pe noul material pe care il vom lansa anul acesta veti mai putea gasi si alte particularitati umane pentru ca exact asta este noul nostru album, un portret al omului modern.” -  Nelu Dumitrescu, membru fondator si liderul trupei IRIS.

Nelu Dumitrescu, Nutu Olteanu, Relu Marin, Cristi Dumitrescu, Costi Sandu, Matei Cioca si Tibi Dutu, cu totii si-au pus amprenta asupra acestei noi melodii.

Mai mult decat atat, implicarea fiului lui Nelu Dumitrescu, Cristi Dumitrescu nu s-a rezumat doar la a acoperi anumite portiuni de percutie din noile melodii, ci el s-a ocupat si de inregistrarea, orchestrarea si mixarea pieselor.

Noua melodie a trupei IRIS Nelu Dumitrescu, Ergomaniac, poate fi asultata aici: https://youtu.be/8Qt_LPpCj3s