Detalii

Data:
2019-03-30
Ora:
09:30 PM
Locatie:

Suceava

Adresa:

Str. Universitatii, nr.4, Motors Pub

Descriere

Lumea toată e un circ este primul material discografic al trupei în noua componență și promite o revenire în forță a pentru o nouă filă din legenda Iris. Aceasta nouă producție este o reinventare a trupei în componența actuală și oferă un nou suflu muzical ce se îmbină perfect cu acordurile clasice marca IRIS, totul pentru a inspira noua generație a publicului rock dar și fanii susținători de-o viață ai formției. Pe parcursul a mai bine de o oră și jumătate, publicul se va bucura de un spectacol marca IRIS, de energia formației, în care acordurile muzicii vor face ca auditoriul să experimenteze multiple sentimente și stări inspirate din realitatea contemporană.

Istoria IRIS nu are niciun motiv să se oprească, poveștile sunt ”scrise” de Costi Sandu (voce), Nelu Dumitrescu – membru fondator (tobe), Andrei Bălașa (chitară solo), George Costinescu (chitară bas) și Relu Marin (clape) și adunate într-un album cu 17 piese.

Albumul a fost lansat în octombrie anul trecut sub titlul ”Lumea toată e un circ” și este suportul principal al concertului ce va avea loc la Suceava, sâmbătă, 30 martie 2019, în Motor’s Pub, de la ora 21:00.

Evenimente Locatie

Ultimele Evenimente